Liikelahjat
Markkinointi Muu

Liikelahjat – brändäyksen tärkeä palanen

Liikelahjat

Liikelahjoilla tarkoitetaan monenlaisia, useimmiten yrityksen logolla varustettuja tuotteita, joita annetaan lahjaksi yrityksen eri liikekumppaneille. Liikelahjoihin lukeutuvat myös suuri valikoima erilaisia promootiotuotteita, joita voivat olla esimerkiksi pienet ja edulliset ilmaiset tuotteet. Näitä voidaan jakaa vaikkapa erilaisissa isoissa tapahtumissa, kuten messuilla.

Liikelahjoihin lukeutuvat myös yritysten omat sisäiset brändituotteet, kuten vaikkapa logolliset työvaatteet, mainoskynät ja erilaiset toimistotarvikkeet sekä kahvimukit. Kaikki, jossa voidaan hyödyntää yrityksen logoa, voivat olla liikelahjoja. Esimerkiksi nettikasinot voivat antaa omille kumppanuusyrityksilleen liikelahjoina vaikkapa mukeja tai avaimenperiä.

Liikelahja onkin erinomainen tapa antaa asiakkaalle tai yhteistyökumppanille tunnustusta merkityksellisestä yhteistyöstä. Ja siinä sivussa oma yritys saa myös positiivista huomiota. Liikelahjat toimivat myös kiitoksena loistavasti sujuneesta projektista tai jonkin tavoitteen saavuttamisesta.

Aluksi liikelahjoja on annettu perinteiseen tapaan henkilökohtaisten myyntitapaamisten yhteydessä mutta kun tekniikka on alkanut kehittyä, on siirrytty paljolta osin digitaaliseen kaupankäyntiin. Liikelahjoja on tarjolla niin ekologisista puukoista aina luksusmaisiin sisustusesineisiin. Niistä löytyy varmasti eri vaihtoehtoja joista jokainen yritys löytää itselleen sopivimman.

Ekologiset tuotteet

Kierrätettävästä huovasta valmistettu tietokonelaukku/asiakirjasalkku on upea liikelahja. Laukkuun mahtuu 15 tuumainen kannettava tietokone tai tabletti. Yrityksen logon voi painattaa joko laukun etu- tai takapuolelle tai avattavan läpän alle.

Kylmälaukku kuudelle tölkille tulee tarpeeseen kesän piknikeille. Laukku on valmistettu kierrätetystä RPET-materiaalista. Eristysmateriaalina on vaahtomuovi. Logon voi valita joko laukun päälle tai takapuolelle.

Mokka Bambuu Termosmuki on kaksiseinämäinen ja tyylikäs termosmuki. Muki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on helppo napata vaikka mukaan autoon. Päällys on uusiutuvaa bambua. Mukiin on mahdollista saada yrityksen oma logo painettuna. Muki pitää kahvin ja kaakaon kuumana ja vastaavasti hellejuomat kylmänä. Mukin tilavuus on 300 ml.

Kotimaiset tuotteet

Loistava valinta on aito suomalainen liikelahja. Sillä yllätät asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi ja teet varmasti positiivisen vaikutuksen.

Hirvennahkainen laukku on paitsi kaunis niin myös ihanan pehmeä sekä kestävä. Laukku on vastuullisesti valmistettu, kestävä sekä uniikki ja hirvennahasta valmistetut tuotteet ovat todella miellyttäviä käytössä. Hirvennahkainen laukku sopii kaikenlaisiin asuihin tuoden ripauksen metsän lumoa jokaiseen päivään. Lisäksi se säilyttää kauneutensa vuodesta toiseen.

Ukko Hakka XO Lihanuija on tyylikästä suomalaista designia ja käsityötä, jossa yhdistyy maskuliininen jaloteräs sekä minimaalisuus. Huipputeknologian sekä perinteisen käsityön liiton tuloksena on viimeistelty tyylikkyys. Tämä lihanuija on sorvarin taidonnäyte. Kärkiosan timantti on jyrsitty teräksestä ja se puree lihan pintaan juuri optimaalisesti. Tuote on pakattu lahjalaatikkoon ja siihen saa yrityksen logokaiverruksen.

Ukko löylykauha edustaa tinkimätöntä suomalaista laatua. Se on valmistettu parhaiden puuseppien sekä sorvareiden yhteistyönä. Koska muotoilu on kuppimainen, se ohjaa veden kiukaalle tarkasti. Tämä luksuslahja sopii saunomisen ystävälle. Kauha on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja koivusta ja se toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.

Eräjormalle

Eräjormalle

Gemstone Hot & Cold Obsidian termospullo on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä pullo ei sirpaloidu ja se pysyy hajuttomana. Termoksella on uskomattoman hyvät eristysominaisuudet ja se pitää juoman kuumana tai kylmänä tuntien ajan.

Kuplika-setti kahdelle sisältää kahdelle hengelle Kuplika kulhot, kupit sekä lusikat. Tuotteet on valmistettu luonnonkuitukomposiitista, mäntysellukuidusta ja polypropeiinista. Materiaali on pakkasenkestävä aina -30 asteeseen asti ja se kestää myös kiehuvaa vettä ja konepesun. Tuota voidaan kierrättää muovinkierrätyksen kautta, polttaa uunissa tai jauhaa uudelleenkäytettäväksi. Mukana lahjapaketissa tulee myös kaksi pussia pikakaurahiutaleita.

Poronnahkainen hiirimatto on laadukas ja tyylikäs tuote vaikka kotitoimistoon. Se on valmistettu kotimaisesta poronnahasta. Tämä hiirimatto on erinomainen lahja joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin tuotteisiin. Mattoon on mahdollista painattaa yrityksen logo.

Liikelahjat ja niiden valinta valinta ei varmasti ole mikään maailman yksinkertaisin tehtävä. Lahjan pitäisi erottua massasta ja myös sopia yrityksen imagoon. Ja mikä tärkeintä: miellyttää lahjan saajaa. Yritysmaailmassa annetaan lahjoja tänä päivänä vähemmän kuin aikaisemmin, joten niiden merkitys on korostunut. Nyt halutaan jättää kestävä sekä positiivinen mielikuva omasta yrityksestä jokaisen liikelahjan kautta. Tämä tavoite ei varmasti täyty millään tusinatavaralla, mutta kun liikelahjaan panostetaan kunnolla, sillä voidaan saavuttaa liikesuhteiden kannalta varsin kauaskantoisia ja hedelmällisiä seurauksia. Liikelahja voi olla eräänlainen myyntisuppilo, jonka kautta voi saada pitkäaikaisia ja uskollisia asiakkaita. Lisäksi ihmiset pitävät eniten arvossa hyödyllisiä lahjoja, jotka tulevat oikeasti käyttöön.