Kiwi.com kokemuksia
Internet Kokemuksia Markkinointi Verkkosivut

Kiwi.com kokemuksia

Mikä on Kiwi.com sivusto?

Kiwi.com on lentomatkoja halpaan hintaan tarjoava verkkosivusto, joka toimii niin sanottuna kolmantena osapuolena kuluttajan ja lentoyhtiön välissä. Kiwi tarjoaa asiakkaalle haluamiaan matkoja omaa teknologiaa hyödyntäen, jonka avulla se saa asiakkailleen parhaat ja edullisimmat hinnat. Asiakas voi valita matkakokemustaan helpottamaan erilaisia lisäpalveluja.

Kiwi.com kokemuksia

Kiwi.comilla on myös oma mobiilisovellus, jota kautta asiakas voi tehdä haluamastaan matkasta varauspyynnön sekä tarkastella omia tietojaan. Sivustolla on kattavasti tietoa heidän menettelyistään ja ongelmatilanteisiin liittyvistä menettelyistä, sillä kiwi.com tekee tosiaan lippujen varaamisen asiakkaan puolesta. Myös matkaselvitykset voidaan tehdä asiakkaan puolesta, mikä säästää asiakkaan omaa aikaa ja hermoja. 

Kiwi.com yritys ja asiakaspalvelu

Kiwi on ennen tunnettu nimellä skypicker.com ja se on Tsekin Brnosta lähtöisin oleva netissä toimiva matkatoimisto. Kiwi.comin perusti Oliver Dlouhy ja Jozef Kepesi vuonna 2012.

Englanninkielellä toimiva asiakaspalvelu on informatiivista ja se tapahtuu suurimmaksi osaksi sähköpostin välityksellä, mutta joissakin tapauksissa myös puhelun tai chatin välityksellä. Ei niin kokeneita englanninkielen taitajia on huomioitu helposti ymmärrettävän kielen käytössä.

Asiakaspalvelu auttaa erityisen mielellään ja on myös aktiivinen vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja ongelmatilanteiden sattuessa tai asiakkaan päässä käydessä ilmi he tuntuvat hoitavan oman osansa hyvin. 

Onko Kiwi.com luotettava vai onko se huijaus?

Suositut lennot Kiwi.com palvelussa

Kiwi.com on Trustpilotin vahvistama yritys ja sen tähtiluokitus on sangen positiivinen 3,4 tähteä. Keskustelupalstan keskustelua seuraamalla saa nopeasti kuvan kiwi.comista herkästi asiakkaiden huoliin reagoivana yrityksenä. Kiwi.comin henkilöstö tuntuu aidosti välittävän asiakkaistaan ja heidän viestinvaihdossa välittyy lämmin ja ratkaisukeskeinen ote, jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä.

Englanninkieli sivustolla ja asiakaspalvelutilanteessa voi vaikuttaa toisille henkilöille merkittävästi matkojen järjestelyyn ja niiden sujuvuuteen, ottaen huomioon että kiwi.comin ensisijainen yhteydenottokeino on kuitenkin sähköposti, joskin he ovat myös keskusteluissa tuoneet esille, että voivat myös soittaa asiakkaan luvalla takaisin. 

Lähes 60% asiakkaista on lähtökohtaisesti ollut tyytyväisiä saamaansa palveluun ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen. Kiwi.com käyttää omaa erityistä kooditeknologiaa, jonka avulla he saavat hakukoneista irti kaikkein halvimmat hinnat asiakkailleen. 

Kiwi.com-takuu on erillinen palvelu, joka varmistaa myös lentoyhtiöiden toimesta peruuntuneet matkat, viivästykset ja aikataulumuutokset. Se toimii samaan tapaan kuin Suomessa VR:n peruutusturva tai keikkalippuihin maksettu peruutusturva. 

Osa asiakkaista on närkästynyt rahojen palautusten hitaudesta sellaisissa tapauksissa, joissa uutta matkaa ei olla voitu järjestää peruuntuneen tilalle. Tällaisien tapausten menetelmistä on kuitenkin kerrottu tarkasti heidän omilla nettisivuillaan ja kuinka toimia niissä, mitkä ovat asiakkaan oikeudet tai vastuut jne. Kiwi.com luotettavuus vaikuttaa siis olevan hyvällä pohjalla. 

Suosituimmat lentöyhtiöt Kiwi.com:ssa

Suosituimpia lentoyhtiöitä kiwi.com sivustolla ovat suurimmat lentoyhtiöt kuten British Airways, China Southern Airlines, Ryanair, United Airlines, Air China, Delta Air Lines ja China Eastern Airlines.

Näiden lisäksi kiwi.com suosittelee itse Wasaya Airwaysiä, Tel Aviv Airia, Origin Airia, Sarpaa, Costa Rica Green Airwaysiä, Air Antilles Expressia ja monia muita perinteisiä lentoyhtiöitä. Edullisimpia lentoyhtiöitä kiwi.comissa ovat muun muassa Mango, FLY ONE, Bangkok Airways ja Peach Aviation.

Miksi Kiwi on niin edullinen?

Kiwi.com voi tarjota todella edullisia hintoja asiakkailleen sen käyttämän koodi algoritmin ansiosta, joka puskee hinnat alas. Kiwi.com lennot ovat usein halvempia kuin muualla, koska he tavallaan ”hakkeroivat” halvimmat hinnat asiakkaiden eduksi mukautettujen hakujen ja hakusuodattimien avulla. 

Kiwi.com välttää korkeiden lentojen hinnat käyttämällä kiertoreittejä välipysähdyslentojen avulla, valitsemalla aina halvimman sekä hyödyntämällä halpoja lentopäiviä eri maihin kuin myös osan matkaa kulkevia bussi- ja junamatkoja. Lisäksi he tarjoavat joustavia maksutapoja kolmessa eri vaihtoehdossa, mikä tekee matkustamisesta halvempaa.

Miksi Kiwi.com palvelua kannattaa käyttää?

Kiwi.comia kannattaa käyttää ehdottomasti lentojen kilpailuttamiseen kun haluaa päästä halvemmalla ja mikäli välilaskut eivät haittaa omaa matkantekoa. Kiwi.comin lentohaun avulla voi säästää mukavalta tuntuvia summia, jotka sitten käyttää vaikka reissun päällä muuhun mukavaan.